Welke behandeling moet u kiezen om uw onderkin te laten verdwijnen?

Een onderkin is overtollig vet onder de kin. Deze vetmassa's kunnen oppervlakkig of dieper zijn. Het kan voor de patiënt gênant en obsessief zijn. Er zijn veel manieren om een onderkin te corrigeren. Je hoeft niet door het "operatie" veld te gaan.

Wat is een onderkin?

Van een onderkin is sprake wanneer zich onder de kin een vetmassa vormt. Een onderkin verandert het ovaal van het gezicht en verstoort de harmonie. Het is een ernstige situatie en soms erg moeilijk voor de patiënt, wat voor hem een echt complex vormt. Enkele jaren geleden was een dubbele kin moeilijk op te lossen zonder plastische chirurgie en het scalpel te vermijden. Vandaag de dag is de waarde van innovatieve methoden van esthetische geneeskunde bewezen. Steeds meer patiënten willen van hun onderkin af. U heeft geen plastische chirurgie nodig om van een onderkin af te komen.

Op natuurlijke wijze van een onderkin afkomen

Natuurlijke methoden, gecombineerd met discipline en geduld, kunnen dit probleem oplossen. Zo kan bijvoorbeeld het doen van gezichtsgymnastiek of gezichtsyoga oefeningen helpen een onderkin te verminderen. Sommige gespecialiseerde crèmes en topische producten helpen ook om dit delicate deel van het gezicht gladder en strakker te maken. Ten slotte kan een mechanische massage door een fysiotherapeut worden uitgevoerd om de huid van uw hals gladder en strakker te maken.

Dubbele kin cryolipolyse en belkyra kybella behandeling

Een andere manier om van een onderkin af te komen is door hem te vernietigen... met kou! Deze mogelijkheid wordt met name geboden door de Coolsculpting-methode van Esthétique Trémoille, cryolipolyse. De theorie van cryolipolyse bestaat erin de vetcellen van de kin (vetcellen) bij extreme temperaturen te koelen om hun apoptose (natuurlijke dood) teweeg te brengen. De behandeling kan overtollig kinvet permanent verwijderen zonder naalden, chirurgie of sociaal isolement. Eén sessie is voldoende met CoolMini, een apparaat dat speciaal is ontworpen om op uw kin te passen en overtollig vet optimaal te behandelen. Sommige esthetische centra bieden de Kybella Belkyra-behandeling aan voor wie zonder chirurgie van zijn onderkin af wil. Een geneesmiddel dat is ontwikkeld als resultaat van onderzoek door Allergan Labs kan helpen dubbele kinnen kwijt te raken zonder liposuctie. Het bestaat uit deoxycholic zuur en wordt geïnjecteerd in het gebied van de onderkin om vetcellen af te breken in slechts een paar sessies. Deze helende oplossing herstelt de tonus en elasticiteit van het ovaal van het gezicht.
Wat zijn de effecten van botulinezuur op de huid?
Cosmetische chirurgie: welke voorzorgsmaatregelen moeten vóór een operatie worden genomen?

Plan du site