Wat is de gemiddelde prijs van een Botox injectie?

Botoxinjecties zijn niet voor niets de belangrijkste cosmetische behandeling voor voorhoofdslijnen, fronsrimpels en kraaienpootjes geworden: het werkt. Natuurlijke uitdrukkingen zoals glimlachen, fronsen en opgetrokken wenkbrauwen dragen bij tot onze rimpels, maar Botox kan dit tegengaan.

Hoeveel kost Botox?

Wanneer u de prijzen van Botox-injecties bekijkt, zijn de totale kosten van uw behandeling afhankelijk van het aantal eenheden dat u nodig hebt om uw doelen te bereiken. Mannen hebben vaak meer eenheden nodig vanwege hun grotere gezichtsspieren. De kosten per eenheid liggen tussen 10 en 20 euro. De gemiddelde kosten van een behandeling bedragen ongeveer €350. Hoe meer Botox u gebruikt, hoe meer tijd u tussen de sessies kunt doorbrengen en hoe minder eenheden u nodig zult hebben.

De kosten kunnen variëren per patiënt

Botoxbehandelingen zijn uniek voor de behoeften en doelen van een individu. De behandelingskosten kunnen per patiënt verschillen, afhankelijk van de omvang en het type van de vereiste behandeling. Als u bijvoorbeeld alleen maar expressielijntjes tussen de wenkbrauwen wilt wegwerken of kraaienpootjes wilt verwijderen, hebt u een minimale behandeling nodig. Dit zal minder kosten dan intensieve Botox behandelingen. Het kan zijn dat u meer moet betalen als u het middel gebruikt voor niet-geëtiketteerde toepassingen, zoals de behandeling van fijne lijntjes en rimpels rond de doelgebieden of het verminderen van plooien rond de mond en neus. Botoxleveranciers rekenen gewoonlijk op basis van het volume van de benodigde Botox-eenheden. Dit wordt bepaald door uw persoonlijke behoeften en het aantal sites waarop u zich wilt richten.

Hoeveel eenheden heb je nodig?

Dezelfde behandeling kan betrekking hebben op verschillende gebieden, zodat het aantal eenheden kan variëren van 10 tot 100. Dus als mensen vragen: "Hoeveel kost Botox?" moeten ze zich eerst afvragen wat hun doelen zijn en welke gebieden ze willen bereiken. Dat gezegd hebbende, hier zijn wat ruwe schattingen: Voor de glabella zijn gemiddeld ongeveer 20 eenheden nodig. Het voorhoofd duurt 8 tot 20 eenheden. De kraaienpootjes variëren over het algemeen van 14 tot 26, maar nogmaals, het precieze aantal eenheden hangt altijd af van de persoon. In totaal is 40 tot 60 eenheden het gemiddelde, en u kunt er zeker van zijn dat ik cliënten heb gehad die (bijna) beledigd waren door wat zij als een hoog aantal eenheden beschouwden, zelfs wanneer zij geen referentiepunt hadden. Het is simpel. Een vrouw van in de vijftig zal meer eenheden nodig hebben dan een vrouw die dertig jaar jonger is, omdat zij meer lijntjes en rimpels heeft.
Hoe kunt u uw gezicht weer volume geven?
Aangezichtschirurgie: doet het huidtype ertoe?

Plan du site