Hoe kunt u uw gezicht weer volume geven?

Het verjongende effect kan worden bereikt door het volume van het gelaat aan te passen, maar er zijn ook manieren om deze volumes, ondanks de veroudering, gedurende lange tijd te behouden en gezond te houden. Hier zijn enkele natuurlijke en meer omvattende methoden die u zelf kunt toepassen. De gezichtsvolumes, vooral de volumes die met de leeftijd veranderen, zijn: jukbeenderen, wangen, ovale vorm aan de onderkant van het gezicht, lippen, slapen, welving van het voorhoofd, kaaklijn, enz. Bijna iedereen heeft de neiging om af te vlakken en ook om breder te worden, of door te zakken of zelfs aan elkaar te plakken om een ovaal te vormen.

Vermijd "jojo" gewichtsverlies en -toename

Vet vormt de meeste contouren en de vorm van uw gezicht. Elke verandering in uw gewicht zal invloed hebben op deze vetmassa's, waardoor de vorm van uw gezicht zal veranderen. Een aanzienlijke gewichtstoename heeft ook de neiging de huid uit te rekken. Wanneer de huid echter losser wordt door gewichtsverlies, blijft de overtollige huid zitten. Bijvoorbeeld, als het gewicht toeneemt, zorgt een onderkin er meestal voor dat de huid onder de kin uitzakt en afzakt als het gewicht vervolgens wordt verminderd. Het gezicht wordt inderdaad ronder naarmate het groeit en valt in het algemeen minder op, omdat de huid door de toename van het volume vrij strak wordt, maar het is niet langer het echte gezicht, laat staan een gezondheidsprobleem. Met overgewicht. De ideale situatie is dus om uw gewicht in goede conditie te houden en vooral om in dit stadium stabiel te blijven. U kunt meer te weten komen over vullers.

Zorg voor een goede spijsvertering en voorkom tekorten aan voedingsstoffen

Een slechte darmopname van essentiële lichaamsvoedingsstoffen kan zijn sporen nalaten in het gezicht. Deze absorptieproblemen gaan meestal gepaard met aanhoudende spijsverteringsproblemen, waaronder de vergroting van de jukbeenderen onder de ogen, die het zogenaamde tranendal vormen. Anderzijds wordt de teint van het gezicht meestal dof. Bepaalde tekorten aan micronutriënten zijn bijzonder schadelijk voor je gezicht. Vooral siliciumdioxide, vitamine C, zink en magnesium zijn zeer belangrijk voor de aanmaak van collageen.

Houd uw hormonale grond

Een aanzienlijke daling van de hormoonspiegels kan worden waargenomen en in het gezicht worden gemarkeerd. Bijvoorbeeld, door het gebrek aan cortisol, hebben wangen de neiging om wijder te worden. Als de oestrogeenspiegel daalt, worden de jukbeenderen en lippen minder vol. Verslapping als gevolg van een verlaagd groeihormoon, huidverslapping na de menopauze, enz. Bovendien kunt u controleren in het analyselaboratorium. Het is mogelijk om de hormoonspiegels op peil te houden of te verhogen met eenvoudige, natuurlijke behandelingen. Spieractiviteit zal ook het peil van vele hormonen doen stijgen.
Wat is de gemiddelde prijs van een Botox injectie?
Aangezichtschirurgie: doet het huidtype ertoe?

Plan du site