Op welke leeftijd kun je beginnen met hyaluronzuur injecties?

Gepubliceerd op : 29 maart 20223 min leestijd

Recentelijk zijn hyaluronzuurinjecties erg populair geworden. Deze vlezige molecule heeft een verrassend effect op tekenen van vermoeidheid. Steeds meer vrouwen wagen zich aan de injectie met hyaluronzuur, een bekende en beproefde molecule in de esthetische geneeskunde. Hoewel de digitale conferentie zijn kleine tekortkomingen vertoont, dragen beroemdheden geen make-up wanneer zij op sociale netwerken verschijnen, maar hun huid ziet er onberispelijk uit.

Hyaluronzuur: Wat zijn de voordelen?

In het algemeen is hyaluronzuur een natuurlijk bestanddeel van de extracellulaire matrix (onze weefsels) om te hydrateren en te smeren. Het wordt in het laboratorium gesynthetiseerd, omdat het zijn gewicht in het menselijk lichaam kan vastleggen. Esthetisch gezien bestaat het uit met elkaar verbonden moleculaire ketens, die een min of meer dik gaas vormen. Dit wordt “cross-linking” genoemd. Het resultaat is dat zwak vernet hyaluronzuur de hydratatie van het hele gezicht bevordert, wat tot drie maanden kan duren. Sterk vernet hyaluronzuur heeft een langduriger effect op het volume, tot 82 maanden. U kunt dus in Brussel hyaluronzuurinjecties ondergaan om te profiteren van de aanbevelingen van artsen die gespecialiseerd zijn op dit gebied.

Vanaf welke leeftijd kan met hyaluronzuurinjecties worden begonnen?

Begin dertig kun je huidveroudering voorkomen door hyaluronzuur in te spuiten. Als u ons niet raadpleegt, zult u zich een beetje verloren voelen, maar nu de huid van uw gezicht niet meer strak is en rimpels zichtbaar worden door te knijpen, kan dit al worden voorkomen. Het gaat er natuurlijk niet om gaten te vullen die er nog niet zijn, maar om de meer kwetsbare zones met hyaluronzuur te versterken. Het is echter belangrijk te kiezen voor dynamische injecties waarmee de arts de huid loodrecht op de beginnende rimpels doorprikt om hun komst te vertragen en de verslapping van het gezicht tegen te gaan.

Dertig is de leeftijd waarop men psychologisch volwassen wordt. Patiënten zeiden dat ze iets voor zichzelf wilden doen om er jonger uit te zien. Angst en vermoeidheid begonnen zich af te tekenen op hun gezichten. Nasolabiale plooien, fronsrimpels, donkere kringen en verdiepte traanstroggen verschijnen. Daartoe wordt eerst het verloren volume dat de verzakking heeft veroorzaakt, hersteld door hyaluronzuur in te spuiten.

Hyaluronzuur injecties: Welke voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen?

Hij merkte op dat de verschillende injecties altijd medische procedures blijven. Maar men moet voorzichtig zijn met valse reclame op sociale netwerken door mensen die geen opleiding hebben in deze medische technologieën. Dit kan leiden tot gevaarlijke complicaties zoals huidnecrose. Het is dus van essentieel belang te kiezen voor artsen die worden aanbevolen door academische groepen en medische scholen. Ook is het van essentieel belang om uw voor en na foto’s te bekijken: veel specialisten zijn zeker nog te zwaar…

Kan een facelift worden uitgevoerd zonder operatie?
Genioplastie door injectie: om een nieuwe kin te vinden

Plan du site