Hoe vergroot je het volume van je borsten?

De grootte van uw borsten hangt af van vele factoren en sommige mensen kunnen grotere borsten hebben en anderen niet. U hoeft zich geen zorgen te maken, want u kunt de grootte van uw borsten corrigeren om het gewenste volume te verkrijgen. Hiervoor zijn er enkele oplossingen die u kunnen helpen om het volume van uw borsten op een meer doeltreffende manier te vergroten.

Natuurlijke oplossingen om de borst te vergroten

Er zijn enkele natuurlijke technieken die u kunnen helpen de omvang van uw borsten te vergroten. In het algemeen zijn dit voedingsmiddelen die goede resultaten zullen geven. Fenegriek is een van de meest effectieve voedingsmiddelen om de borst te vergroten. Het is namelijk zeer rijk aan fyto-oestrogenen die de productie van geslachtshormonen bij vrouwen kunnen stimuleren. Dit draagt bij tot een snellere borstontwikkeling. Er zijn ook andere voedingsmiddelen die u kunnen helpen. Kijk maar naar hun samenstelling en de hoeveelheid plantenhormoon. Je kunt venkel, anijs en zelfs zoethoutwortel proberen. Al deze voedingsmiddelen bevatten grote hoeveelheden fyto-oestrogenen.

Doe wat lichaamsbeweging

Een andere manier om de omvang van uw borsten te vergroten, is het opbouwen van uw borstspieren. Er zijn een paar oefeningen die je daarbij kunnen helpen. Naast het vergroten van het volume van uw borsten, kan sport ook helpen om uw borsten stevigheid te geven. Je kunt dumbbells gebruiken door je armen te openen en te sluiten. Om doeltreffender te zijn, is het raadzaam een paar sets van 20 te doen en aan het einde van elke set een korte pauze in te lassen. U kunt dan van arm wisselen terwijl u de oefeningen voortzet. Het is ook mogelijk om push-ups uit te voeren, die de meest effectieve oefening voor borstvergroting schijnen te zijn. Deze techniek is echter iets lichamelijker.

Neem een borstimplantaat

Om de borst te vergroten, kan ook gebruik worden gemaakt van borstimplantaten. Dit is een doeltreffende techniek die de omvang van de borsten vergroot en een esthetischer aanzicht biedt. In het algemeen gaat het plaatsen van borstimplantaten vaak gepaard met een borstlift om de vorm van de borsten te verbeteren volgens uw wensen. Om deze operatie uit te voeren, is het belangrijk een chirurg te raadplegen die hierin gespecialiseerd is om complicaties te voorkomen. Deze techniek heeft ook vele vrouwen met borstkanker in staat gesteld weer borsten te hebben zoals vroeger.
Bilimplantaten: wat zijn de resultaten?
Hoe krijg je een platte buik?

Plan du site