Waarom een Profiloplastie?

Profiloplastie is een methode om het profiel van een patiënt te behandelen. Deze methode combineert de technieken van de neuscorrectie en de genioplastie. Alvorens te besluiten deze ingreep te ondergaan, is het het beste de voordelen ervan te begrijpen.

Specificiteit van deze procedure!

In de eerste plaats gaat het om een chirurgische en medische ingreep die ten doel heeft de vorm van het gezicht te herstellen volgens een rationele symmetrie. Ten tweede zult u een medische behandeling ondergaan om bepaalde pijnen te verlichten, die per patiënt kunnen verschillen. Deze procedure is zelfs mogelijk voor patiënten van 16 jaar en ouder. Tijdens de operatie kan de patiënt overgaan tot een neuscorrectie (om de structuur van het gelaat, de bult, het neustussenschot, de neusvleugels of het gebrek aan definitie te wijzigen); een genioplastie (om de kin te behandelen); een advancement osteotomie (om de as of de vorm of de grootte van een bot te wijzigen) of een bichectomie (om de rondheid van de wangen te verfijnen). De procedure kan tot 2 uur duren en de beroepsbeoefenaar gebruikt een algemene verdoving.

Verschil met otoplastie!

Otoplastie is ook een chirurgische ingreep om verschillende misvormingen aan de oren te behandelen of te herstellen. De misvormingen in kwestie kunnen betrekking hebben op de loslating of afwezigheid van de oorschelp. Hier moet de arts draden onder de huid van de 5-jarige patiënt plaatsen om de oren een betere vorm te geven met behulp van de Fritsch- of Merck-techniek. Profiloplastie is daarentegen bestemd voor patiënten van 16 jaar en ouder. Het doel is de neusvleugels, de bult, het neustussenschot, de wangen, het gebrek aan definitie, de kin of de botten te herstructureren.

De voordelen van profiloplastie!

Het is een chirurgische en medische ingreep die slechts enkele uren duurt en onder algemene verdoving wordt uitgevoerd. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Vervolgens kan de praktiserende chirurg het bovenste of middelste of onderste deel van het gezicht bijwerken en spelen met de symmetrie links en rechts om het voor- of zijaanzicht van de cliënt in evenwicht te brengen en te verfraaien. Dit betekent het voorhoofd, de lippen, de kin, de onderkaak, de jukbeenderen, de wenkbrauwen of de ogen. Bovendien zal het verwachte resultaat van een dergelijke operatie pas na 6 maanden definitief zijn. Bovendien blijft het bedrag van de prestatie van de chirurg variabel en redelijk. De aanvullende verzekering of de sociale zekerheid kunnen echter een deel van de kosten dekken van een profiloplastie die wordt uitgevoerd voor een functionele correctie en wanneer u vooraf een schriftelijke aanvraag hebt ingediend...
Hoe kunt u uw gezicht weer volume geven?
Wat is de gemiddelde prijs van een Botox injectie?

Plan du site