Echografie facelift: is het effectief?

Gepubliceerd op : 29 december 20212 min leestijd

Dubbele kinnen, rimpels en verschillende verslapte gelaatstrekken zijn natuurlijke tekenen van veroudering. Om dit probleem op te lossen, kan een facelift worden uitgevoerd. Dit is cosmetische chirurgie. Het doel is om het gezicht te revitaliseren door onvolkomenheden zoals overtollige huid te verwijderen.

Deze operatie heeft echter verschillende bijwerkingen. Om deze reden zoeken artsen naar meer gemakkelijke oplossingen voor cliënten, zoals de echografische facelift.

Een methode voor de behandeling van rimpels

Ultrasone gezichtsverzorging biedt miraculeuze hoop aan hen die hun gezicht wensen te verzorgen. De belofte is mooi, zonder operatie. Deze medische praktijk is beschikbaar in professionele schoonheidsklinieken en wordt behandeld door ervaren medisch personeel.

Echografie facelift kan ook worden gebruikt om verschillende operaties in het gezicht uit te voeren. Het systeem kan worden gebruikt om de vorm van het gezicht te veranderen. U kunt deze methode gebruiken om uw onderkin te verfijnen. Bovendien is de snelheid van de behandeling zeer hoog, aangezien een kuur gewoonlijk 30 tot 90 minuten duurt. De resultaten zijn discreet en er zijn geen littekens.

Hoe werkt de echografie facelift?

De ultrageluidtechnologie maakt gebruik van onschadelijke golven en deze behandelingsmethode is gebruikt in de therapeutische geneeskunde. Als de golven samenkomen, wekken ze veel energie op. Bij een facelift met ultrageluid veroorzaken de golven een thermisch effect en werken ze in op de opperhuid.

Deze golven zullen dan de huid coaguleren met ongeveer 4,5 mm. Dan zal de verharding de terugtrekking veroorzaken. Dit zorgt voor rek, zachtheid en spanning op het oppervlak. Bovendien zullen de poriën verstrakken. Naast coagulatie kan het thermische effect van ultrageluid de aanmaak van collageen veroorzaken.

Echografie gezichtslift resultaten

Aangezien er geen operatie plaatsvindt, zullen er geen littekens op het gezicht zijn. Er is enige roodheid, maar aangezien die na 48 uur verdwijnt, is het resultaat het beste. Het effect van de ultrasone facelift kan 18 tot 24 maanden aanhouden en zal pas uiterlijk een maand na de behandeling zichtbaar zijn. Als daarna een ander deel van het gezicht moet worden verbeterd, kan zes maanden later een nieuwe behandeling worden uitgevoerd.

Met uitzondering van zwangerschap of borstvoeding zijn er geen contra-indicaties voor gerichte ultrasone therapie. Voor de echografie facelift behandeling moet een afspraak worden gemaakt met een specialist.

Op welke leeftijd kun je beginnen met hyaluronzuur injecties?
Kan een facelift worden uitgevoerd zonder operatie?

Plan du site