Kan een facelift worden uitgevoerd zonder operatie?

Loszittende huid, rimpels in de hals en decolleté... Om de gevolgen van het ouder worden tegen te gaan, wenden sommige mensen zich tot een bekende chirurgische ingreep, de facelift. Er bestaat echter een facelift die hetzelfde effect kan bereiken zonder pijn, zonder operatie en zonder injecties. Wat zijn nu de verschillende technieken die er bestaan voor een facelift zonder operatie?

De echografie facelift!

Ja, het is mogelijk om de huid te verstevigen en strakker te maken zonder operatie! Het is een technologie op basis van ultrageluid die rechtstreeks uit de Verenigde Staten komt. Een methode die de natuurlijke regeneratie van collageen en elastine stimuleert. Geen injecties, geen chemicaliën en geen scalpel. Deze techniek concentreert de ultrageluidsenergie in de dermis (het diepste deel van de huid) zonder de epidermis (de meest oppervlakkige laag van de huid) te beschadigen. Het is dus een niet-invasieve cosmetische ingreep die geen sporen of littekens op de huid achterlaat.

Het gebruik van een onderhuidse procedure!

Bij een andere niet-chirurgische facelift wordt gebruik gemaakt van een spandraad die na een plaatselijke verdoving continu onder de huid wordt ingebracht. Deze draad is gemaakt van een veilig materiaal en rekt de huid zachtjes uit tegen de rimpels. Binnen 30 minuten ziet u een onmiddellijk effect zonder littekens achter te laten. Bovendien begint het lichaam collageen aan te maken en worden de draden één voor één bedekt om de vorm van het gezicht te verbeteren en diepe rimpels voor lange tijd te verminderen. Een andere interessante oplossing ten slotte is het opvullen van de rimpels met hyaluronzuurinjecties. Deze zachte injectiemethode wordt uitgevoerd met een zeer fijne naald. Het kan op verschillende delen van het gezicht worden aangebracht.

Botox kan worden gebruikt om het bovengezicht te behandelen!

Naarmate we ouder worden, zet de verslapte huid druk op de slapen, het voorhoofd en de oogleden, waardoor u er moe uitziet. Botox of botulinum toxine is een stof die wordt gebruikt om huidveroudering tegen te gaan. Bij deze procedure wordt het product in verschillende delen van het voorhoofd micro-injecties gegeven om de spier te doorboren en te verlammen. Een verstevigend effect om de wenkbrauwen op te trekken. De wenkbrauwrimpels die met het ouder worden tussen de twee wenkbrauwen geprononceerder worden, kunnen worden geneutraliseerd met botulinum toxine. Het effect is al zichtbaar op de tweede of derde dag na het aanbrengen. Er zijn weinig bijwerkingen en het effect van de Botox injectie houdt gemiddeld 6 tot 8 maanden aan, waarna een nieuwe injectie noodzakelijk is.
Op welke leeftijd kun je beginnen met hyaluronzuur injecties?
Genioplastie door injectie: om een nieuwe kin te vinden

Plan du site