Hoe kunnen rimpels doeltreffend worden behandeld met injecties?

De esthetische geneeskunde biedt een verscheidenheid van methoden om het lichaam en het gezicht te verjongen en te verstevigen zonder chirurgische ingreep. Met de leeftijd zijn rimpels normaal. De huid ontspant, wordt losser en vervaagt. Het mooie kapitaal van de jeugd vermindert met de tijd. Methoden en technieken die geen chirurgische ingreep vereisen, kunnen de verloren glans van het gezicht herstellen.

Wat zijn de behandelingen voor rimpels?

Verschillende behandelingen zijn mogelijk, maar moeten worden begeleid en beheerd door gezondheidswerkers. Er zijn verschillende manieren om de duidelijke tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Allereerst, schoonheidsbehandelingen. Zij helpen altijd om het verschijnen van de tekenen van veroudering uit te stellen en ook om ze te verzachten. Hoewel de meeste behandelingen op de bovenste lagen van de opperhuid werken, hebben sommige behandelingen een therapeutische werking buiten de opperhuid. Vervolgens helpt de injectie van vullers zoals hyaluronzuur of collageen om rimpels glad te strijken en het volume van het gezicht te verbeteren. Vervolgens kan de injectie van botulinum toxine een blokkade van bepaalde gelaatsspieren veroorzaken, en de samentrekking kan expressielijnen veroorzaken. Het verwijdert tijdelijk een derde van de expressielijntjes in het gezicht. Voor meer informatie over rimpelbehandeling met botulinum toxine injecties bij Clinique Beau Care, bezoek hun website.

Anti-rimpel injecties, het opvullen van rimpels

Anti-rimpelinjecties zijn een doeltreffende en snelle manier om het gewenste resultaat te bereiken: een stevigere, jongere en minder treurige huid. Anti-rimpelinjecties omvatten een volumevergroter, rimpelvullende injecties: botulinumtoxine, hyaluronzuur, multivitamine-injecties. De injectie van botulinum toxine vult rimpels op natuurlijke en snelle wijze op en geeft de huid haar glans en frisheid terug: de injectie is snel en het effect is onmiddellijk. De injectie van hyaluronzuur is een zeer doeltreffende manier om rimpels te verminderen en op te vullen. Dit zuur, dat van nature in het lichaam aanwezig is, is biologisch afbreekbaar en werkt in op rimpels dankzij zijn opvullende werking. Hyaluronzuur kan doeltreffend zijn als antirimpelbehandeling voor het gezicht, zoals fronsrimpels.

Belangrijke tips voor en na de injectie

Vermijd 4 tot 6 dagen voor de injectie het gebruik van aspirine of ontstekingsremmende geneesmiddelen om het risico op bloedingen te vermijden. Vermijd dan ook het gebruik van geneesmiddelen die vitamine C en E bevatten. Verklaar dan het gebruik van anticoagulantia. Vermijd daarna het drinken van alcohol of blootstelling aan de zon enkele uren voor de injectie. Na de injectie wordt aanbevolen om binnen 12 uur na de behandeling niets op de huid aan te brengen dat niet door de arts is aanbevolen. Vermijd dan tandheelkundige ingrepen en elke andere vorm van cosmetische chirurgie. Vermijd dan elke fysieke activiteit gedurende 2 uur na de injectie. Als er na de injectie een hematoom ontstaat, mag u zich daarna niet blootstellen aan de zon. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)
Op welke leeftijd kun je beginnen met hyaluronzuur injecties?
Kan een facelift worden uitgevoerd zonder operatie?

Plan du site